Visszatérés a sportba

Térj vissza a sérülésedből. Épülj fel műtét után. Pattanj vissza kedvenc sportodhoz, légy egészséges és készülj a győzelemre!

A sérülésedet megelőzően, csak a versenyre kellett figyelned, a meccsre kellett összpontosítanod. A megfelelő segítséggel, visszatérhetsz a versenyzésed legmagasabb szintjére, azon képességek birtokában, melyek lehetővé teszik a biztonságos sportolást. Ha már befejezted a gyógytornát, de még nem állsz készen a teljesítményed erőteljes fokozására, akkor ez a program segítséget nyújt majd!

Amire törekszünk:

Szakérői csapatunk szoros együttműködésben dolgozik, ahol orvosok és terapeuták együtt határozzák meg, mikor állsz készen arra, hogy tovább haladj a gyógytornából és újra a kedvenc sportodért edzhess és játssz:

  • Erősítő edzés - különös figyelmet fordítva sportod sajátos igényeinek.

  • Készségek fejlesztése – edzőink ismerik sportod, így fejlesztjük formádat és technikádat.

  • Táplálkozás és hidratálás – hogy készen állj a versenyzésre

  • Sportpszichológia – segítünk mentálisan összpontosítani, hogy céljaid elérd

Létesítményünk és technológiáink

Olyan szakemberekkel edzel majd, akik a tested és a sportod igényeit is megértik. Visszanyerheted fittségedet, csiszolhatod technikádat a lehető legkorszerűbb létesítményben, amely lehetőséget kínál 2-D videó elemzésekre és 3-D mozgáselemzésekre is, speciális eszközparkjának köszönhetően. Felső kategóriás kondicionáló gépek és edzés hatékonyságot növelő eszközök állnak rendelkezésedre, hogy a lehető legjobban szimulálják sportod követelményeit.

Lépj velünk kapcsolatba és tudj meg többet csomagjainkról és szolgáltatásainkról.

Széll Gábor