GAME READY egyesíti a hideg és pulzáló nyomásterápia jótékony hatásait. Használata egyszerű és kényelmes. Hatékony segítség a posztoperativ és akut sérülések kezelésénél, ahol a hideg és a nyomásterápia használata egyszerre indokolt.

A csontváz rendszer sérüléseinek jól bevált kezelési és rehabilitációs módszere, a műtét utáni gyógyulást elősegítő terápia, amit számos ortopéd orvos, fizioterapeuta és professzionális sportoló használ.

Gyorsítsa a felépülést a Game Readyvel

A mozgásszervi sérülések és post-operatív állapotok kezelésének és rehabilitációjának egyik eredményes eljárása a PJKF (Pihenés, Jegelés, Kompresszió, Felpolcolás), melyet számos orthopéd orvos, fizioterapeuta és élsportoló alkalmaz sikerrel.

A GR egy időben nyújt szabályozható hideg-terápiát és időszakos kompressziót, megkönnyítve Önnek a PJKF legnehezebben összehangolható elemeinek szabályozását. Az egyszerűen használható és kényelmes GR hatékony segítséget nyújt azoknál a műtét-utáni, és akut sérüléses eseteknél, ahol a hűtés és a kompresszió javasolt.

A hideg-terápia csökkenti a fájdalmat az izomgörcsök, szöveti károsodások, duzzanatok esetén, míg a kompresszió hatékonynak bizonyul a sérült területekről való folyadék-elvezetés elősegítésében, ezáltal a duzzanat csökkentésében, mellyel megelőzhető a szöveti károsodás és felgyorsítható a gyógyulás.

Kik alkalmazzák a Game Ready-t?

A GR a világon több ezer orthopéd klinikán, fizioterápiás praxisban, fizioterápiás központban kedvelt sérülés ellátási rendszer. Majdnem minden verseny sportágban számos szervezet használja a GR rendszert, úgy mint a Premier League válogatott liga, az Ausztrál Futball Liga, valamint az (U.S.) Nemzeti Futball Liga és Nemzeti Hoki Liga az Egyesült Államokban és még sok más szervezet.

Rehabilitiáció

Kettős-hatású bandázsok az űrruha technológia felhasználásával

Egyedi tervezésű bandázsaink időszakos pneumatikus kompressziót és állítható száraz hideg terápiát tesznek lehetővé – egyidejű alkalmazásban, egy (all in one) minden funkciót tartalmazó, könnyen használható készülék segítségével.

A Game Ready Rendszer hideg vizet keringet a vezérlő egység jégtartályából kiindulva, a csatlakozó tömlőn át a bandázsba, majd visszakeringetve a vizet a jégtartályba. Zárt hurkot képezve, ez a rendszer állandó hőmérsékletű hideg-terápiát képes nyújtani, oly módon, hogy folyamatosan hűti, és a meleg kalóriákat elszállítja a kezelés helyéről.

Továbbá a Game Ready időszakos kompressziós egységei, melyek ergonomikus és rugalmas bandázsok, követik a test kontúrját, így segítve elő a hatékonyabb hideg-terápiát.

Terápiás előnyök

• Időszakos Pneumatikus Kompresszió - Hatékonyabb a statikus kompressziónál

• Természetes izommozgatást tesz lehetővé, „kipumpálva” az ödémát a sérült területről, elősegítve a duzzanat csökkenését, mellyel megelőzhető a szöveti sérülés és felgyorsul a gyógyulási folyamat.

• Stimulálja a szövetek gyógyulását.

• Növeli a véráramlást és az oxigén leadást a sérült területen.

• Optimalizálja a nyirokelvezetést

• Elősegíti az ödéma kialakulásának megelőzését

• Hidegterápia - csökkenti a fájdalmat, az izomgörcsöt és a duzzanatot

• Csökkenti az anyagcsere aktivitást és a sejt- szintű oxigén felvételt, ezáltal csökkentve a szöveti sérüléseket

• Időszakos Kompresszió és Egyidejű Hideg Terápia, Elősegíti az izomszövetek hűtését