Központunkban a sport rehabilitáció mellett különböző mozgásszervi betegségekkel is foglalkozunk. A hatékony gyógyulást elősegíti az intézetünkben folyó team munka, a folyamatos orvos-gyógytornász konzultáció és a korszerű gép- illetve eszközparkunk.

Gyógytornászaink több mint 8 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, mind a kardiológiai-, -, traumatológai-, ortopédiai , kézsebészeti fizioterápia illetve a sportrehabiltáció területén.

Az első kezelésünket fizioterápiás állapotfelméréssel kezdjük, ennek alapján állítjuk fel a fizioterápiás diagnózist és a kezelési tervet. A problémák feltárását és megoldását követően, a megfelelő előkészítés után fokozatosan vezetjük vissza a pácienst a mindennapokba, illetve az adott sporttevékenység gyakorlásába. Ezzel biztosítva a panaszok kiújulásának megakadályozását valamint az újabb sérülés megelőzését.A megtanult mozgásformák elsajátítása mellett, törekszünk személyre szabott életmódbeli tanácsokkal ellátni a pácienseinket, hogy minél nagyobb fokú életminőség javulást érhessünk el.