Bőrgyógyászat

A bőrgyógyászat sokrétű, színes, és sokféle társszakmával (belgyógyászat, urológia, angiológia, érsebészet, nőgyógyászat) határterületet alkotó eleme a gyógyításnak. A bőrproblémákon kívül a haj, szőrzet, köröm betegségeivel is foglalkozik.
A bőrgyógyász egyik legfontosabb feladata az anyajegyszűrés. Ennek során a testen lévő festéksejtes, és nem festéksejtes anyajegyeket, szemölcsöket vizsgáljuk azzal a céllal, hogy kiszűrjük a rosszindulatú daganatokat, illetve azokat amelyek a későbbiekben rosszindulatúvá válhatnak, így rizikót jelenthetnek. A rosszindulatú bőrtumorok növekvő gyakorisága miatt a rendszeres anyajegyszűrés napjainkban az egészségtudatos életmód, az egészségmegőrzés szerves része kell, hogy legyen.
Az  anyajegyszűrésen kívül a rendelésen módunkban áll a legkülönbözőbb bőrbetegségek, így a bőr fertőzéses eredetű (vírusos, gombás, bakteriális) betegségeinek kezelésére, az ekzémás, és pikkelysömörös tünetek enyhítésére, hajhullás kivizsgálására. A rendelőben elérhető a folyékony nitrogén fagyasztás, mellyel a bőr vírusok okozta, és más, jóindulatú szemölcsöket, illetve bizonyos krónikus napfényártalom okozta daganatmegelőző állapotokat lehet orvosolni.
Az elektrokauternek köszönhetően lehetőség nyílik a jóindulatú bőrnövedékek eszközös eltávolítására is.

 

 

Árlista

Áraink forintban értendőek, tartalmazzák az általános forgalmi adót!

A szolgáltató az árváltozás jogát fenntartja!

Vizsgálat Ár
Bőrgyógyászati vizsgálat (első alkalmom) 10.000 Ft
Bőrgyógyászati vizsgálat kontroll 7.000 Ft